ZO Skin Health

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZO Skin Health voor huidverbetering en huidverjonging

Retinol is wereldwijd de belangrijkste werkzame stof waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het een krachtige werking tegen huidveroudering heeft. Er is geen beter ingrediënt om de huidcellen te stimuleren die vanaf het 30e levensjaar lui worden.  De cellen vallen uiteindelijk in slaap met als gevolg een slappe huid met pigmentvlekken en zichtbare lijntjes en rimpels. ZO Skin Health is door hoge doseringen Retinol, vitamine C en melkzuur en doelgerichte afleversystemen geschikt voor iedereen die resultaatgericht huidverbetering en huidverjonging wil.

5-STAPPEN PROGRAMMA voor thuis

1. REINIGEN Om de structuur te verbeteren, dofheid te verminderen en producten van de volgende stappen dieper in de huid te brengen gebruik je reinigingsproducten. Deze verwijderen de onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige anti-oxidanten.

2. ACTIVEREN Om te bevorderen dat de actieve ingrediënten nog dieper in de huid komen verwijderen scrubs en salicylpads de bovenste laag van dode huidcellen en de talg. Hierdoor kunnen de actieve ingrediënten in de stimulerende producten beter hun werk doen.

3. STIMULEREN De stimulerende producten gebruik je om pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Ze stimuleren de collageen- en elastineproductie. Alle producten bevatten het actieve Retinol voor celvernieuwing.

4. KALMEREN + VOEDEN In het begin van het programma kan de huid, die moet wennen aan de producten, soms geïrriteerd raken. Roodheid, jeuk en schilfering kunnen optreden. Om die irritatie te verminderen gebruik je indien nodig kalmerende producten. Deze kalmerende producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten.

5. BESCHERMEN Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade is het gebruik van een  zonbeschermende crème nodig.

 

 

 

Anti-Aging PeelingOssential Facial Stimulator Peel

De Ossential Facial Stimulator Peel is een behandeling voor in de huidpraktijk en vult het gebruik van de ZO Skin Health producten aan.

De Ossential Facial Stimulator Peel zorgt voor:

• Het stimuleren van de celvernieuwing
• Een vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
• Een verbetering van de huidtoon (kleur) en -structuur

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

De Ossential Facial Stimulator Peel is een AHA (Alpha Hydroxy Acid) en BHA (Beta Hydroxy Acid) peeling met onder andere salicylzuur, melkzuur en citruszuur en is geschikt voor vele doeleinden. De ingrediënten hebben een stimulerende, exfoliërende en ontstekingsremmende werking op de huid. De peeling verbetert de uitstraling van de huid. Na de peeling is er vrijwel geen reactie zoals schilfering zichtbaar. Je hebt geen ‘downtime’ en kunt meteen weer verder gaan met het dagelijks leven.

 

 

Meer weten? Bel  0182-559917 of klik contact

 

Comments are closed.